Udlejning af vildmarksbad

Hos Luksus Leje sætter vi en stor ære i at skabe en luksus oplevelse. Husk også at se vores tilvalgs produkter.

Hvad kræver det at sætte vildmarksbadet op?

Opbygningen er gennemtænkt og med øje for at det skal være let for alle at sætte vildmarksbadet op. Benene skrues let ned, og påfyldning af vand gøres enkelt og sikkert.

Det vigtigste krav er at du har et stabilt og fast underlag, da badet bliver tungt med 1m³ vand og x antal personer i badet. Der medfølger dog træplader, som gør at du kan sætte den op på de fleste underlag, og det er let at justere og indstille med de ben vi bruger.

Brænde til optænding kan du tilkøbe hos os, men du kan også benytte dit eget brænde hvis du har noget tilgængeligt.

Og så kræver det selvfølgelig adgang til vand for at fylde badet op 🙂

Du kan finde vores vejledning her

Tilbyder I levering til min adresse?

Vi tilbyder levering, og det kan tilvælges ved bestilling, efter du har tilføjet vildmarksbad til din bestilling, og går til kassen.

Vi beregner 4kr. pr. kørt km, men dog med et minimumsbeløb på 250 kr. Det afregnes efterfølgende.

Ønskes der opstilling af vildmarksbad på adressen, kan det aftales for merpris.

Hvilken type brænde skal man bruge?

Du kan i princippet bruge hvilket som helst træ. Det er dog vigtigt at du ikke bruger træbrikketter da de kan skade ovnen pga. den intensive varme, som kan udvikles hvis de bruges forkert.

Hvor mange personer kan der være i vildmarksbadet?

Det er berenget til 5-6 personer. Men det vil selvfølgelig altid komme an på mange ting, og hvor tæt man vil sidde. Vi vil anbefale 4-5 personer hvis der skal være god plads.

Der er mulighed for at sidde hele vejen rundt hvis man ønsker, og det giver rimelig god plads til de 4-5 personer.

Hvordan sikrer I at der er styr på hygiejnen i disse Covid-19 tider?

Vores vildmarksbad gøres grundigt rent efter leje, og vi sikrer at der ingen udleje er før efter 72 timer. Dvs. badet står stille uden vand i 72 timer før andre kan benytte det igen.

Ved leje medfølger der desuden klorfri Combitabs, som desinficerer og sikrer rent og klart vand i op til 3 dage – dette er uden beregning.

Tilvalgspakker

Hold øje med dette område. Vi vil arbejde på at skabe den bedste oplevelse for dig, og derfor vil vi kunne tilbyde tilvalgspakker, som kan matche dine ønsker.